personlige hjemmesider

Funktionalitet og æstetik

Til opbygning af hjemmesider anvender jeg udelukkende WordPress. Næsten hver 3. hjemmeside i verden er ifølge ComputerWorld i dag en WordPress hjemmeside.

Det har jeg ingen intention om at ændre på!

Design & funktionalitet

Det er vigtigt at forstå, hvad det er der holder dine kunder på din hjemmeside, og får dem til at gøre det, du gerne vil have dem til – Hvad end det er at købe et produkt eller at ringe dig op.

Din hjemmeside er dit digitale førstehåndsindtryk

Hvis designet ikke er tiltalende og funktionaliteten ikke er i top, vil dine kunder bevidst eller ubevidst kæde det sammen med deres opfattelse af dit produkt, og gå igen uden at købe.

Forestil dig, at du træder ind i en bagerforretning. Der roder, og der er ikke særlig pænt. Du kan ikke helt se, hvor du skal findes den vare, du kom efter, og der er ikke nogen i lokalet, du kan spørge. Du kalder; ‘Hallo…’ Der er ingen, der svarer. Efter lidt ventetid, går du igen. 

Sådan fungerer det også på din hjemmeside. Hvis de besøgende ikke finder din hjemmeside tiltalende, hvis de ikke kan finde det, de leder efter, eller hvis det tager for lang tid, før der sker noget, når de klikker sig rundt, så går de igen.

Derfor er design og funktionalitet altafgørende for, om dine besøgende bliver til dine kunder.

Google registrerer denne opførsel blandt dine besøgende, som en dårlig brugeroplevelse, og viljen til at lede kunder ind på din side en anden gang, falder for hver gang, det sker.

Webshops

Jeg tilbyder WooCommerce wepshops, som er en fantastisk løsning til dig, der ikke forvente at få mere end ca. 100 produkter i din webshop

Derudover tilbyder jeg Shopify webshops til de shops, hvor der enten fra start, eller på sigt, vil komme mere end 100 produkter på hylderne.

Jeg laver intet uden at søgemaskineoptimere det, hvorfor dette selvsagt også er en naturlig del af processen ved tilblivelse af webshops.

Kontakt mig

Ring op