om mig

BAG OM HONESTE

 

Mit navn er Maria Brødsgaard, jeg er marketingkonsulent og stifter af Honeste Marketing, der har base ved Silkeborg.

 

Jeg har stiftet Honeste med en vision om at gøre opstart mindre kompliceret og overlevelseschancerne langt større for små iværksættere som mig selv.

 

Min mission er at levere prisvenlige, ukomplicerede hjemmesideløsninger samt at hjælpe virksomhederne med at vækste organisk uden brug af betalt annoncering.

 

Find mig på LinkedIn her

01. Passion

Jeg brænder, for det jeg laver, og det kan ses, mærkes og måles i mit arbejde. Jeg er derfor heller ikke bleg for at takke nej til en opgave, der ikke stemmer overens med mine værdier eller hvor mine kompetencer kommer til kort. Min passion er at hjælpe dig med at udleve din!

 

02. Anstændighed

Det er ikke for sjov, at min virksomhed hedder Honeste – det latinske ord for anstændighed. Mange aktører indenfor markedsføringsbranchen mangler i den grad anstændighed. Hos Honeste står intet med småt, der er ingen binding, og jeg er ikke tilfreds, før du er!

 

03. lave priser

Jeg sætter min frihed til at kunne arbejde hvor som helst i verden meget højt, hvorfor jeg ikke har udgifter til kontorleje etc. Det giver mig muligheden for at tilbyde mine ydelser til utrolig konkurrencedygtige priser, som du vil få svært ved at finde andre steder.

Målbar Succes

Tal lyver ikke

Jeg er oprindeligt uddannet finansøkonom, og må betegne mig selv som lidt af en tal- og statistiknørd. Jeg har derfor naturligvis også dokumentation, som jeg gladeligt viser frem, der viser, hvad jeg i mit arbejde som ansat i en større online marketing virksomhed har opnået af succeser på mine kunders vejne.

 

Kontakt mig

Ring op